25.05.2013. Blackonnection Hip-Hop Show @ Seasplash Summer Club

Nakon odličnog starta s DJ Maddom, na drugom događaju nove sezone Seasplash Summer Cluba, u subotu 25. svibnja nastupaju talentirani i karizmatični rapper FIL TILEN i MC Tone Touro, domaćin programa Chew The Fat! Croatia te DJ Kool S.

Subota/Saturday/Sabato, 25.5.2013.

Seasplash Summer Club, Fort Punta Christo, Štinjan, Pula

Blackonnection Hip-Hop Show: FIL TILEN & MC Tone Touro, DJ Kool S

22-05h, 20kn prije / 30kn nakon ponoći

FIL TILEN – mladi Bjelovarčanin već se u ranijoj dobi ističe u pisanju pjesama, recitiranju i govorništvu, a danas izgovara i do 9 riječi u sekundi. Hit singlom „Debela“ stekao je velik broj obožavatelja diljem Balkana, što dokazuje 1. 300 000 pogleda na You tube servisu u samo 5 mjeseci. Bez najave i reklama privukao je pažnju javnosti svojom pojavom i stavovima. Eksperimentira sa zvukom, spajajući rap s elektronskom bass glazbom breakbeat / d'n'b / grime / dubstep / trap. Pobjednik je najvećeg hrvatskog demo festivala Minival 2010. (Pepermint/T mobile/MTV) te Jabbaton Mc Contesta 2012. Iste godine potpisuje s Croatiom Records te trenutno priprema album koji bi trebao izaći do kraja godine.

http://soundcloud.com/fil-tilen/
https://www.facebook.com/pages/Fil-Tilen/115580621822825

Više informacija o Seasplash Summer Clubu možete naći na www.seasplash-festival.com/summer-club i na novoj stranici Fort Punta Christo: www.fortpuntachristo.net