25.05.2013. Blackonnection Live Show @ Seasplash Summer Club

U subotu, 25. svibnja, održat će se drugo izdanje nove sezone Seasplash Summer Cluba. Na Blackonnection Live Show #1 predstavit će se istarske mlade nade hip hopa.
 
Blackonnection Live Show #1
Seasplash Summer Club @ Fort Punta Christo, Štinjan, Pula
Subota/Saturday/Sabato, 25.05.2013. 22-05h
10kn prije / 20kn nakon ponoći

Nastupaju:

Live:
ZMIJA
ABSOLUTE CREW

DJs:
DJ KOOL S (funk / hip hop)
PUSHKONE (hip hop)
ZMIJA (r'n'b)

ZMIJA - reper iz Valbandona, koji sprema novi demo album. U zadnje vrijeme intenzivno surađuje s vodnjanskim jazz rap sastavom Soundcheck Regaz, s kojima bilježi nekoliko zapaženih nastupa u Puli, Vodnjanu, Buzetu...
Zmija osim što repa, ujedno je i veliki obožavatelj r'n'b glazbe, te nam je za ovu prigodu spremio i jednu selekciju sweet r'n'b-a za cure, djevojke, žene, dame i sve one koji se tako osjećaju..

ABSOLUTE CREW su najmlađa rap grupa s ovih prostora. Dolaze iz Vodnjana. Do sada su imali nastupe isključivo kao predgrupa DEM Crew-u u Vodnjanu, te Puli.

DJ KOOL S mladi je perspektivni DJ koji je orijentiran isključivo na funk i old school hip hop glazbu, te kopanje ploča iliti crate diggin. Isto kao i Zmija, usko surađuje s vodnjanskom jazz rap grupom Soundcheck Regaz, bavi se rap beatmakingom na svom MPC-u i usavršuje svoj scratch. Do sad je nastupao na raznim eventima po Puli, te je gostovao u Rijeci na eventu Kopaj Ovo!

PUSHKONE aka 207 - pulski dubstep DJ i producent u usponu. Prije dubstep karijere imao je hip hop karijeru kao hip hop beatmaker. Surađivao je s Why Not!-om, Doki Dokom, Fanatiksima i dr. U subotu će odsvirati svoju hip hop selekciju.

Sve informacije o Seasplash Summer Clubu možete naći na:
www.seasplash-festival.com/summer-club
www.facebook.com/seasplash.summer.club.fort.puntachristo

I na novoj stranici Fort Punta Christo:
www.fortpuntachristo.net